Fëmija 2 vjeçar b ie në kazanin e rakisë , dërgohet në gjëndje të r ëndë në spital

Një ng jarje e rë ndë ka ndodhur mbrëmjen e sotme në Skrapar, ku një foshnjë 2 vjeç ka rënë në kazanin e rakisë duke u dë mtuar r ëndë.

Burime bëjnë me dije se fëmija ka pësuar dj egie në të gjithë trupin, dhe i rre zikohet jeta.

Foshnja është nisur me ur gjencë, në gjendje të rëndë, drejt spitalit të Tra umës në Tiranë.