Humori banal në Klan Shqipëria me shqiptarët e Kosovës

Në emisionin e Marina Vjollcës është bërë një skeç që ofendon mjaft shumë shqiptarët e Kosovës.

Marina Vjollca ka filluar emisionin e saj më të ri në Klan, ‘Klanifornia’.

Moderatorja gjatë gjithë verës e ka paralajmëruar këtë projekt të ri që do të fillojë dhe gjatë fundjavës së kaluar është transmetuar episodi i parë.

E mes shumë skeçeve humoristike e të ftuarve të ndryshëm, një pjesë e emisionit ka marrë vëmendjen, shkruan Gazeta Express.

Në një moment gjatë emisionit, njëra nga aktoret është shfaqur në rolin e luftëtares Shote Galica.

E gjatë minutazhit të saj, derisa ajo ankohej për shumë udhëheqës shqiptarë që nuk ia bënë varrin si duhet, ajo ‘ankohet’ edhe për luftëtarët e luftës së Kosovës.

Ajo thotë se ‘Burrat e Kosovës njihen vetëm për ahengje dhe valle, ndërsa serbit nuk i kanë bërë asgjë tjetër pos që i kanë thurrë këngë dhe lavde”.

Në atë moment publiku madje duartrokiti, ndoshta pa e kuptuar fare se çfarë tha aktorj

http://video.gjirafa.com/humori-banal-ne-klan-shqiperia-me-shqiptaret-e-kosoves