Në Zvicër bëjnë mural në kujtim të B52 dedikuar nga TBA

Reperi B52 ndërroi jetë kohë më parë dhe kujtimi për të vazhdon të jetojë.

Hip hop komuniteti ishte në zi kur mësoi për vdekjen e reperit në SHBA.

Në Biel të Zvicrës janë shqiptarë atje dhe antarë të TBA që kanë realizuar grafite në një mural të madh në kujtim të reperit B52.

Ky grafit i realizuar është shpërndarë edhe nga reperë të TBA si Klepto dhe Don Phenom.

B52 vdiq në moshën 32 vjeçare ndërsa emri i vërtetë i tij ishte Gëzim Hajdini.