Prej dy 2 vitesh në lu.ftë për jetën, Rama ndan sot historinë e tr.ishtë (Foto)

Një grua nga Novosela është operuar me sukses nga një t.umor në tru në pavionin e Neurokirurgjisë në QSUT.

Rastin e ka publikuar kryeministri Rama, që thotë se ndërhyrja ishte e vështirë, por falë punës së mjekëve 60-vjeçarja është gati të kthehet në shtëpinë e saj, pa asnjë rr.ezik më për jetën.

“Pas dy vitesh të gjata në l.uftën për jetën, Mereme Aliu, nga Novosela e Vlorës, nënë e shtatë fëmijëve dhe gjyshe e pesë nipave e mbesave, është operuar nga një tumor në tru, në pavionin e Neurokirurgjisë në QSUT.

Pas ndërhyrjes së vështirë e të suksesshme, 60-vjeçarja është gati të kthehet në shtëpinë e saj, pa asnjë rr.ezik më për jetën dhe asnjë cenim të funksioneve të organizmit. Respekt për bluzat e bardha” shkruan Rama.